Praksis

Årh for fanden

Nede på yogaskolen i går lavede min sidemand håndstand, hvor hun lavede afsæt med begge ben. Det var helt tydeligt en stor overvindelse (som det også ville være for mig), og i det, hun satte af, udbrød hun “Årh for fanden!”

Der skete ikke noget, andet end at hun kom fint op i sin håndstand og grinte lidt af sit eget udbrud efterfølgende. Det med udbrud sker for mange, og kan være vanskelige at kontrollere. Min yndlingslærer Maria Boox har engang fortalt, hvordan hun i Mysore i sine unge dage ikke kunne styre sine udbrud, når hun lavede bagudbøjninger – hun råbte “Mama!”. Det var Guruji lidt forundret over, han rystede på hovedet på den karakteristiske indiske måde, og sagde “Why you call mama? Mama not here – I here!”

Jeg kan også selv komme med udbrud, men har dog ikke et bestemt udtryk: mine formuleringsevner begrænser sig vist til støn, gisp og kvæk, når jeg laver yogastillinger…

Hvad med dig – har du en bestemt yogaudråb?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Tove 13/04/2011 at 16:08

    Jeg er redd for at det noen ganger høres ut som om jeg får orgasme…særlig i upavista konasana, som er så utrolig deilig for min alltid stive rygg…:)

  • Reply Charlotte 13/04/2011 at 23:16

    Jeg tror mine lyde er meget i samme genre som dine, men lyde er der nogen gange 😉

  • Reply Marianne 14/04/2011 at 07:55

    Jeg bruger vist ‘pis’ lige rigelig når jeg er på måtten..

  • Leave a Reply