Anatomi, Blogging, Yogaformer

Når man skal fortælle noget stort

– er det som om alle ord i ens ordforråd bliver for små. Og det jeg skal fortælle er småt endnu, men bliver bare større og større. Yes. Der er en baby på vej her hjemme hos mig – godt gættet Lykke. Og mit yogaværelse skal blive til et børneværelse i slutningen af februar, og det gør overhovedet ingenting (selvom jeg godt gad ha et yogaværelse; det er bare på en lidt anden proportionalitetsskala end hvor godt jeg gider ha en baby).

Så tema på Birgittes yoga i det næste halve år bliver altså gravidyoga! Det bliver ikke det eneste, jeg skriver om, meeen hvad hjertet er fuldt af løber munden over med. Jeg håber I vil læse med alligevel, om ikke for andet så for den potentielle underholdningsværdi i “yoga for hvaler”…

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Marianne 28/08/2011 at 18:48

  Yay hvor er det dejligt for jer Birgitte! Jeg glæder mig til at følge med uanset om det er astanga eller gravid yoga!

  Og hey hvis du kommer til Kbh med stor mave, så sig til – vi kan lave noget sjov!

 • Reply Malene 28/08/2011 at 20:09

  Ih stort tillykke 🙂 Og hvor er det skønt, at du er tilbage på bloggen…

  Hilsen Malene

 • Reply Det Lille Spørgsmål 28/08/2011 at 22:10

  Kæmpe tillykke – vil glæde mig til at læse din kobling af graviditet og yoga. Det bliver godt er jeg sikker på, for baby – og for os;)
  Kærligst,
  Lykke

 • Reply Sidsel 29/08/2011 at 10:22

  Kære Birgitte, det er jo fantastisk. Og kan hilse og sige, at livet i den grad bliver yoga med en lille “baby-guru” – og praksisen for alvor står sin prøve udenfor måtten:-) Jeg vil glæde mig til at følge med! Og håber også at se dig “live”;-)
  Kærlige hilsner!

 • Reply Thilde Vesterby 29/08/2011 at 10:47

  Stort tillykke, Birgitte!

  Hvor er det vidunderligt 🙂

  Kh Thilde

 • Reply Yogaplus 31/08/2011 at 11:11

  Stort tillykke! Det bliver spændende at læse om selvom jeg ikke er gravid. så er der måske lidt insider viden om de elever, der er 🙂

 • Reply Birgitte 05/09/2011 at 19:57

  Tak for jeres søde kommentarer, jeg er meget taknemmelig!

 • Leave a Reply