Ikke kategoriseret

Hver ting til sin tid

– Er kendte ord, men hvad nu hvis alle tings tid falder sammen? Det er i hvert fald for længe siden, der har været lidt af min tid her på bloggen. Jeg er her ellers i tankerne, hvor indlæggene pt hober sig op, men det kniber med at få tasterne med.

For lige nu er det nyopstartet jobs tid, det er husrenoveringens tid, det er vente- og voksetid, det er graviditetsyoga-tid. Og alle de her gode tings tid er – samtidig! Så det forklarer det, hvis der også fremadrettet er lidt langt mellem snapsene.

Men jeg nyder min yoga stadig og er faktisk overrasket over, hvor meget det stadig er muligt at lave her i 20. uge: Stående balancestillinger, hovedstand (med væggen bag mig – just in case), bakasana og meget mere. Min yogapraksis er nedjusteret, men stabil og det passer perfekt ind i en hverdag, hvor der også sker en hel del andre ting.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Yogaplus 23/10/2011 at 14:31

    Jeg ved hvad du mener. Gid ens læsere kunne læse tanker, så ville de vide, at man ikke har forladt dem 🙂
    Anne Marie, Yoga+

  • Leave a Reply