Ikke kategoriseret

Bog-tip: Glædesfyldt sundhed

Jeg har købt en ny bog! Eller forudbestilt den og venter med spænding på, at den udkommer. Det er Anette Harbech Olesen, der har skrevet en ny bog, og hendes viden om kost, sundhed og livsstil er jeg, som tidligere skrevet her, helt vild med.


Hendes nye bog virker som en slags tilgængelig formidlet opsamling af viden og erfaringer igennem hele hendes virke som forfatter og kostvejleder. De syv sunde skridt, som er bogens titel er ifølge Anette Harbech Olesen “enkle redskaber til større vitalitet og glæde – uden stress”. Det lyder meget besnærende, ikke? Især tror jeg at mange falder igennem på en sund livsstil, fordi det virker komplekst, og dermed bliver stressende.

Bogen kan forudbestilles her, og man sparer 100 kr.

Jeg kan også anbefale Anettes blog.Hun skriver bredt om sundhed (ikke kun kost), og fx blev jeg super motiveret til at bruge tandtråd tit, da jeg læste hendes indlæg om mundhygiejnens betydning for kroppens immunforsvar!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply