Ikke kategoriseret

Glæden er stor

Når man ikke er så aktiv på bloggen, er det ofte ikke så motiverende at tjekke besøgstallene på Google analytics. Så det har jeg ikke gjort i et stykke tid. Og så blev glæden stor!

– Hurra for at have tiltrukket et rekordstort antal læsere til Kan man være dårlig til yoga-indlægget i juli. Jeg har fået så mange kommentarer på det indlæg, fra folk jeg slet ikke anede kendte min blog. Tak.

– Hurra for Stinestregen for at have sendt ret imponerende portion læsere i min retning, da hun skrev om sin yogaudfordring – Stine er faktisk på alle måder imponerende, både tegnet og menneskeligt.

– Ups, at jeg først nu bliver stolt over, at Alt for Damerne har anbefalet min blog blandt “5 sunde blogs du skal kende”

– Tak til evigt-dejlige Julia Lahme som også får folk min vej bare ved at anbefale mig i sine FAQ

OG størst af alt: Tak til alle jer, der læser med her, uanset hvordan I finder herind. Jeg elsker mit lille online-yogaværelse, og at kigge i Google analytics er som at åbne vinduet og se den smukkeste udsigt af glade mennesker, der står og vinker. Tak fordi I er med.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply anne marie hove 01/09/2012 at 17:18

  Hej Birgitte!

  Bliv endelig ved med at blogge – jeg kigger ind forbi engang imellem 🙂

 • Reply Birgitte 02/09/2012 at 19:49

  Hej Anne Marie

  Det har jeg også tænkt mig – tusind tak for de søde ord 🙂

 • Leave a Reply