Ikke kategoriseret

Feminin yoga

Jeg har været i London på første del af min gravidyoga-uddannelse. Og det var fantastisk!

Uma Dinsmore-Tuli, som er en guru indenfor gravid/fødsels/efterfødselsyoga er en stor personlighed og en super dygtig lærer. Sådan en der stråler og lever det, hun laver. Meget inspirerende! Og menneskerne var helt fantastiske også.

Det var nogle dage, hvor der blev fokuseret meget på det feminine i yogaen, og det har påvirket mig meget. I min normale yogapraksis, ashtanga yoga, er det ikke så tit tilfældet. Men måske er det op til én selv: at finde den rette yin/yang balance i ens praksis?

I hvert fald har det været helt naturligt for mig at indoptage en del af mine nye redskaber fra gravidyogaen i min egen daglige yogapraksis. Måske er det fordi, jeg stadig ammer, måske er det noget jeg vil fortsætte med. Vi får se 🙂

PS: Er du gravid og bosiddende i Aarhus, eller kender du nogen, der er? Jeg holder en lille “prøvetime” i gravidyoga i Aarhus C d. 13. Okt. kl. 14. Skriv til mig på birgitte@birgittesyoga.dk el. 41818282, hvis du vil med!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply