Gravidyoga

Godt begyndt

Så var det i lørdags jeg underviste i gravidyoga for første gang efter jeg har været på uddannelse i London. Det var super spændende: en rolig lørdagstemning, en gruppe virkelig søde elever med “usynlige” yogier i maverne, dækket op til alle i yogasalen og så i gang.

Jeg havde lavet et program med en blanding af stillinger, vejrtrækningsøvelser (pranayama), mudras, lidt nadayoga (lyd), og så en lang og grundig afspænding (et par stykker fik sig vist en tiltrængt lur, da vi kom dertil, det var dem vel undt!).

Jeg er allerede blevet meget klogere på, hvad min undervisning skal indeholde fremadrettet: nogle ting fungerede bare ikke, jeg vil lave rækkefølgen om, og så bliver ting, der virker som lette og hurtigt overståede på tegnebrættet, sjovt nok, ofte lidt mere omfattende irl…

Som sagt, så er der god basis for videre udvikling, og jeg fik også en god snak med pigerne bagefter om deres oplevelse af timen. Næsten alle har tilmeldt sig mit næste hold, og det er den bedste evaluering, jeg kan få.

Hvis du gerne vil lave gravidyoga i Aarhus, så sker det næste gang d. 3. nov kl. 14. Tilmeld dig på birgitte@birgittesyoga.dk

Sådan sofabordet ud aftenen før undervisningen: Be prepared.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply