Gravidyoga, Yogaundervisning

Hokus pokus yoga?

Jeg har været oppe at køre siden d. 3. nov., hvor jeg holdt min anden prøve-session i gravidyoga. 7 veloplagte maver i forskellige størrelser var med, og alle var søde til at blive bagefter til evaluering og diskussion af gravidyoga-konceptet.Vi kom vidt omkring, og der kom også meget konkrete ønsker på bordet, fx “Kan du ikke lave et gravidyogahold mandag eller fredag, efter arbejde?” (Signe, jeg skal se, hvad jeg kan gøre!)

Jeg fik nogle rigtig fine ord og tanker om min undervisning med på vejen, og jeg har vendt dem mange gange i mit hoved siden. Jeg havde lavet en del om i mit program og det virkede bedre end første gang var min konklusion. Der er meget at holde styr på, for alles kroppe er forskellige, og det en gravid synes er super dejligt finder en anden måske helt umuligt.

Af de mange gode input jeg fik, er der 3 kommentarer fra mine elever, jeg særligt husker, fordi de gjorde mig helt varm af glæde:

“Din undervisning var ikke så hokus-pokus spirituel, at jeg stod af på det. Det har jeg ellers gjort tidligere andre steder. Det hjælper, at du forklarer hvorfor vi gør tingene. Så virker det ikke så hokus-pokus.”

“Jeg er vant til at lave en masse og have et højt tempo, så det har været svært for mig, at jeg pludselig skal tage den med ro og der er ting, jeg ikke må gøre lige nu. Men i dag er nok første gang jeg virkelig har mærket i min krop, at jeg er gravid.”

“Det der afspænding: Jeg tænkte, da jeg lagde mig ned, at jeg ikke kan slappe helt af, når jeg er sådan et sted som her. Men da inden du havde talt særlig længe, så var jeg gået ud som et lys, og vågnede først efter musikken var slukket.”

 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Tove 06/01/2013 at 16:12

    Nå er det rigtig lenge siden jeg har besøkt bloggen din og det har vært så hyggelig å læse en oppdatering med alt som skjer! Til ykke med din dreng og med din gravideyogalærerpraksis! Fortsett å skrive – det er veldig inspirerende å lese dine betraktninger om yoga!

  • Leave a Reply