Ikke kategoriseret

Kunsten at holde fokus

Jeg har engang lært, at yoga handler om at fokusere på én ting og vie denne ting, eller handling al ens opmærksomhed, mens man udfører den. Fx bør man, i det ideelle yogalevede liv, vaske op uden at have tv eller musik i baggrunden, men være 100% til stede i den handling og på den måde mærke, hvad man gør.

Jeg kan rigtig godt lide eksemplet med opvask, fordi det er nemt at give 100 % opmærksomhed på de handlinger, man godt kan li, men straks er værre med dem, man ikke bryder sig om…

Men faktisk kan det også være svært at vælge fra, hvis der er flere ting, man holder meget af. En meget aktuel situation her i Birgittes yogaliv:

Gravidyogalærer uddannelse bestået i december, og konkrete ambitioner på tegnebrættet om undervisning i gravidyoga i Aarhus. Sammenfald med tilbud om nyt, udfordrende karrierespring i mit professionelle liv. Begge uimodståelige tanker og helt igennem hjertebørn. Men kunsten er at holde fokus på én ting. Og karrierespringet vandt.

Dermed ikke sagt, at gravidyoga aldrig bliver til noget. Det bliver bare ikke lige nu.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply