Ikke kategoriseret

Yogaens år i Aarhus

Der sker ting og sager på yogafronten i Aarhus for tiden!

15.-17. marts er der Yogafestival i byen, arrangeret af Ashtanga Yoga Shala, som fylder 10 år i år. Men festivalen vil være en hyldest til alle yogaformer, og jeg skal i hvert fald prøve både dynamic yoga og kundalini yoga!

Hamsa Yoga har åbnet en Aarhus afdeling op, og det er første gang en yogaskole krydser Storbælt. Så det er da fedt, at det er en af Københavns mest velrennomerede, der gør det! Jeg var med på åbningsaftenen til en Anusara-klasse med Soham. Og fordelen ved at være med her i begyndelsen er, at der er ret få på holdene, og undervisningen dermed er meget nærværende.

The Yoga Collective åbner lige om lidt på Vesterbro Torv med de to ildsjæle Britt og Nadia i spidsen. De laver forskellige former for flow-yoga og akro-yoga.

– Og så ved jeg der også arbejdes på en Bikram yogaskole, til åbning i løbet af året.

Åh, det er dejligt at være århusiansk yogaentusiast!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Ida 02/05/2013 at 22:04

  Jeg så at der var et banner nede ved Skolebakken om at der åbner bikram yoga, men jeg kan ikke finde noget info. Du ved måske mere end mig?

 • Reply Birgitte 24/06/2013 at 21:06

  Jeg ved nok ikke rigtig mere, for der er ikke kommet en hjemmeside op, så vidt jeg ved. Men beliggeheden på Skolebakken er god nok!
  KH Birgitte

 • Reply Louise 09/07/2013 at 11:39

  Hvis du hører nyt om Bikram i Yoga, poster du det så ikke her? Jeg venter spændt, men kan ikke finde mere info nogle steder..

 • Leave a Reply