Ikke kategoriseret

Birgitte tester: Anusara yoga

Jeg har været fascineret af Anusara yoga i mange år uden af den grund at have prøvet det. Mærkeligt? Jovist. Men der var engang en dygitg ashtangalærer, som sagde, at jeg med garanti ville elske Anusara. Noget med, at der er meget fokus på bagudbøjninger, som er noget min ryg (og personlighed) er ret disponeret for.

Nu har jeg så endelig haft chancen for at prøve det, fordi Soham underviser i Anusara på den nyåbnede Hamsa yogaskole i Mejlgade. Det var også en kærkommen mulighed for at prøve Sohams undervisning, som jeg også gerne har villet. Han er sammen med Simon Krohn lidt af et fænomen i yogakredse.

Jeg har været afsted 2 gange, hvor den første var en 2-timers klasse i en fyldt sal på Hamsas premiereaften. Det var ok, men jeg var slet ikke overbevist. Dels syntes jeg ikke, der var nærhed nok, og dels var det for meget snak, pjat og fysik og for lidt fokus, flow og fordybelse.

Men nu var jeg også afsted i mandags, og nu er jeg meget mere begejstret. Vi var kun 6 på holdet, så Soham kunne let rette niveauet til efter os i lokalet og jeg mærkede, hvoran han differentierede sine udfordringer til hver vores individuelle grænser. Genialt. Jeg gik derfra med den bedste yogaoplevelse siden London i december. Og det var ikke kun fordi jeg var oppe og balancere i Pincha Mayurasana

Jeg skal helt sikkert prøve anusara nogle flere gange, men jeg tror godt, det kunne blive et godt supplement til min ashtangayoga praksis.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Ditte P 10/03/2013 at 11:58

    Spændende! Jeg har selv planer om at prøve et par timer i Hamsa København – herunder Anusara yoga 🙂

  • Reply Anne 12/03/2013 at 22:39

    For mig blev der tale om et regulært skifte fra den dag, jeg prøvede Anusara i Hamsa Kbh for 3 år siden. Det var den type yoga, der passede 100 % til mig og min krops eventyr.
    @Ditte: Prøv at få plads på en af Simons timer, hvis du kommer forbi Hamsa i Kbh 🙂

  • Leave a Reply