Gravidyoga

Attention gravide: Så er der undervisning!

SÅ! Nu starter jeg et gravidyoga hold i Aarhus. Endelig – jeg glæder mig! Så hvis du er gravid eller kender nogen der er, så skynd dig at tilmelde dig. Læs mere her.

Gravid yoga er for alle niveauer, så uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, så er dette kurset for dig. Du kan deltage fra 12. uge.

Undervisningen fokuserer på bevægelse, afspænding og kropsbevidsthed for dig, der er gravid. Det er fysisk og mental træning, der er tilpasset din mave og dine evt. følgevirkninger af graviditeten. Yoga kan også være til stor gavn for dig, hvis du har følgevirkninger af din graviditet, såsom kvalme, svimmelhed, rygsmerter, bækkenløsning,  udmattelse og depression. Jeg arbejder både med stillinger og øvelser, der letter dit liv som gravid, og med mentaltræning og åndedrætsøvelser, der får dig fysisk og psykisk i form til fødslen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply