Ikke kategoriseret

Glad yogalærer – glade elever

I denne uge har jeg afsluttet mit første gravidyoga forløb. Jeg er i gang med det næste og smukke gravide kommer og går. Jeg nyder så meget at undervise, virkelig så meget, at jeg tror det næsten ville være lige meget, om eleverne faktisk fik noget ud af det!

Men det gør de, heldigvis! Som både Anne og Majken på mit hold har sagt, så kan de “mærke yogaen i kroppen i flere dage efter. Åndedrættet falder helt til ro, og kroppen er strakt igennem og afspændt”.

Desuden havde en af mine elever været sygemeldt pga. problemer med plukkeveer. Jeg bad hende tage den med ro, hvis der var behov for det under øvelserne, men hun fortalte bagefter, at yogaen havde haft den modsatte effekt og fået plukkeveerne til at stoppe.

Yoga er et fantastisk redskab i graviditet og fødsel. Længere er den ikke.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Forventningens glæde | Birgittes yoga 21/08/2013 at 21:50

    […] du vil læse lidt om min undervisning sidste sæson, så klik her Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket. ← Mit første […]

  • Leave a Reply