Ikke kategoriseret

Graviditet og bevægelse, del 2

Del 2 af 2 – fortsat:

Hvad får man i øvrigt ud af at være i sit livs form, når man er gravid? Der er andre ting, man bør fokusere på. Barnet, der er på vej, fx. Som min læge sagde, da jeg selv frustreret oplevede at være ude af stand til at gå en tur 2 måneder før termin sagde til mig, så er det vigtigt at være i form til fødslen. Men dem, der skal bekymre sig om det er dem, der ikke kan gå en tur på en time, før de bliver graivde. Det er ikke de i forvejen aktive.

Min lærer på gravid yoga uddannelsen fortalte, at hun tit hørte fra glade gravide yoginier, der sendte hende billeder af alt det avancerede yoga, de kunne under deres graviditeter: gå i bro, stå på hænder osv. Og så konstaterede hun:

“It is not a question of what you can do, while you’re pregnant. If you can do advanced poses. It is a question of whether the yoga that you do is beneficial to you, in your special state-of-being, or to the child that you carry.”

Gravidyoga er skånsom træning, fysisk og mental, med fokus på barnet og dig. Det giver dig alle yogaens essentielle fordele, men uden anstrengelsen. Spar kræfterne. Du får brug for både dem, og evnen til at trække vejret dybt og beroligende, når babyen kommer.

Do your yoga and all is coming. Namaste.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply parenting 14/12/2013 at 05:50

  Hello! Would you mind if I share your blog with my twitter group?
  There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Thank you

  • Reply free business kredit report vorlage 08/02/2017 at 17:13

   Unfotunately, the way it shows videos in html5 is intolerable, in my case in quickly "downloads" the whole video and the video is being shown as a bunch of frames that dont come one from another but quickly shatter the whole thing. All in all, this is not READY YET

  • Reply http://easygamecheats.pro/ 04/04/2017 at 21:59

   La prevaricazione consiste nel fatto che la censura è buona finchè rispetta i tuoi gusti, cioè fintanto che non ti tange. Se lo facesse non ti starebbe più bene.

  Leave a Reply