Ikke kategoriseret

To tanker om varme

1. Tanke om varme: Det kan godt være, at efteråret er begyndt at vise sig fra sine kølige sider. Der bliver alligevel varmt i et lokale fyldt med gravide, der laver yoga, skal jeg hilse og sige! Så varmt, at alle mine skønne, smukke elever med røde kinder så helt lettede ud, da jeg i torsdags åbnede vinduer og døre for en stund, da vi var halvvejs gennem timen.

Når man nu plæderer for vigtigheden i at trække vejret dybt som gravid, så nytter det jo ikke noget, hvis luften føles iltfattig…

2. Tanke om varme: I torsdags fik jeg lov til at give et stort farvelkram til en af mine gravidyoga elever. Hun når at have termin inden næste time, så det var hendes sidste gang. Det er noget særligt, fordi hun har været med, siden hendes mave var ret så lille – og yogaholdet ligeså. Nu er yogasalen fyldt til randen med gravide, og hendes smukke mave snart nået sit max. Jeg er så taknemmelig over, at hun har haft lyst til at være med og blive ved med at komme. At jeg har måttet være en del af hendes graviditet. Og meget meget rørt over hendes ord til afsked: “Dine timer har været rigtig dejlige. Jeg har glædet mig hver eneste uge, til jeg skulle afsted til gravidyoga.”

Namaste.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply