Ikke kategoriseret

Incognito?

Sjov oplevelse:

Jeg har fået en henvendelse fra en i yogamiljøet i Aarhus. Han spørger om mit efternavn, da jeg ikke “afslører” det nogen steder, og han derfor ikke ved, hvem jeg er. Det er nyt for mig, at han (og sikkert mange af I andre læsere herinde) opfatter min blog som anonym. Det synes jeg overhovedet ikke selv den er, men kan da godt se, at mit fulde navn ikke fremgår nogen steder. Well, det er altså ikke for at være mystisk!

For min identitet er overhovedet ikke hemmelig. Jeg hedder Kjær Holm (tidl. Jensen, men har giftet mig til et navneskifte), jeg er på Facebook, på Linkedin, jeg arbejder her, underviser her og ser sådan her ud (i hvert fald set gennem et Instagram-filter):

Men personnummeret får I ikke..!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply LouiseH 17/11/2013 at 15:11

    Du ser så cool, calm and collected ud på det billede!

    • Reply Birgitte 27/11/2013 at 22:05

      TAK søde Louise! Det må være Instagramfiltret der gør det 😉

    Leave a Reply