Ikke kategoriseret

Stormfuld aflysning

Dagens yogahold blev aflyst på grund af Bodil. Stormen Bodil. For pokker Bodil, hvorfor skulle du lige netop komme på en torsdag aften?

Jeg havde håbet til det sidste, at jeg kunne gennemføre timen, men 45 min før start fløj skraldespanden rundt i forhaven, og al unødig udkørsel og ophold udendørs blev frarådet af Politiet. Og jeg tog mig selv i at konstatere, at når jeg mente, det ville være uansvarligt af de gravide at bevæge sig ud i det vejr, så var det nok også uansvarligt af mig.

Så aflyst blev det.

Til gengæld har det været opløftende at mærke engagementet fra mine elever på sådan en dag. Virkelig mange har, som mig, holdt øje med vejret dagen igennem og håbefuldt spurgt, om der ville være gravidyoga. Hvis jeg var i tvivl om, om jeg havde dedikerede elever, så har jeg i dag fået beviset for, at dét har jeg! Tak til jer.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply