Ikke kategoriseret

Bekendelser fra den anden side

Jeg er begyndt at få den skønneste hilsner fra min “gamle” elever.

Det allerværste ved at undervise i gravidyoga (eller rettere: det eneste, der er en lille smule ærgerligt) er, at vi altid når til et punkt, hvor eleverne stopper. For graviditeten fortsætter jo, lykkeligvis for dem, ikke ud i én uendelighed. Og pludselig en dag, så er de der ikke mere, og jeg oplever, at jeg fortsætter med at tænke på dem og på, hvordan de har det “på den anden side”, og hvordan det var for dem at nå derhen.

En del af de tidligere elever sender mig en hilsen fra deres nye liv, og det er så dejligt at høre fra dem. Det varmer at høre om deres nye liv, og den oplevelse, de hver især har haft med gravidyogaen fylder mig med energi og entusiasme for at blive ved med at dele gravidyoga med de mange skønne kvinder på mine hold.

Her kommer et par smukke tilkendegivelser, fra 3 elever,d er gik hos mig i efteråret 2013:

“…Jeg havde ret store forventninger om at din gravidyogaundervisning var lige det jeg havde behov for og det var det. Ingen rygliggende øvelser, roligt tempo med fokus på kropsbevidsthed…”

“…Ud over at yogatimerne bidrog betydeligt til mit fysiske som psykiske velvære, tror jeg også at jeg havde en lidt bedre fødsel med det jeg havde lært. Tak for det! Det er dejligt at se at du fortsat underviser, jeg til til en hver tid anbefale dine yogatimer til gravide…”

“…Under den korte pressefase tænkte jeg hele tiden på det du havde fortalt i undervisningen…”

“…Tusind tak for dejlig gravidyoga Birgitte. Lotus blomsten var iøvrigt et fedt billede at tage med under fødslen/udvidelsesfasen i ve-pauserne…”

“… Jeg har været så glad for at gå til gravid yoga hos dig, og synes virkelig det har været med til at gøre både graviditeten og fødslen til nogle dejlige oplevelser. Jeg har virkelig fået nogle godt redskaber, som blev og stadig bliver brugt flittigt. Så TAK :)…”

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply