Ikke kategoriseret

Yoga for begyndere – anmeldelse

Jeg har fået den fine Begynderyogabogen (er det i ét ord?) af forlaget Pretty Ink – tak til dem! Det er virkelig en fin bog, Karen Pallisgaard, som er tidligere sundhedsredaktør på Femina, har begået.

På mange måder er Begynderyogabogen mest af alt en grundbog. Jeg tror, at man som begynder i yoga ikke nødvendigvis kaster sig over fx ayurveda, som bogen også berører en del. Men det er en bog, som ikke behøver blive læst kronologisk. Man kan starte dér, hvor ens rejse ind i yogaen starter, og så tage hul på andre aspekter fra bogen, efterhånden som man får lyst og udvider sit kendskab til yoga.

En anden årsag til, at jeg vil kalde det en grundbog er, at den er meget teksttung. Det er begynderinstruktioner (inden for hvad som helst) normalt ikke. Men Karen Pallisgaard  formår at holde sproget levende og sine budskaber meningsfyldte, så måske er det bare et udtryk for, at hun har meget på hjerte? Men jeg ville som begynder gå kold i lange instruktioner, så det er fint, at det er delt op i nogenlunde overskuelige kapitler. Desuden bryder en del grafiske elementer med den klassiske bogopsætning. Det låner lidt udtryk fra magasinverdenen, og det er helt sikkert en smagssag, om man er til den slags. Jeg synes, at det bør være lidt, men godt, og der går bogen nok et skridt for langt for min smag. Men det kan sagtens være, at det er forlaget, der har viden om, hvad de fungerer, der bestemmer opsætningen.

Karen Pallisgaard har udover sin bog også launchet en begynderyogablog (er dét i ét ord?), som du finder her

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply privatkredit selbstaendig geld zurück 12/02/2017 at 18:54

    Thanks Bev 🙂 I went and ordered one ,, chucked a few other things in me basket too,, charms, spacers, flowers, papers, embossing folders ,,,, a stamp too,, can't wait for them to arrive !! :-)Have a nice weekend x xLorraine

  • Reply phantom pain mb coins hack 14/02/2017 at 17:05

    with improved consistency in coaching (addressing the OL and secondary shortcomings in spread offense scenarios) and nfl bonifide weapons improvement at the WR position i expect improved 1st and 2nd down chunk yardage and therefore improved efficiencies on 3rd downs and red zone play calling regression to towards league means….to compensate for some of the most opportune turnover the team had last year….which i believe will translate to a more satisfying team dominance for the next couple of seasonsinjuries not withstanding

  • Leave a Reply