Browsing Category

Bagudbøjninger

Bagudbøjninger, Yogaformer

Kamelen som yin yoga stilling

Kamelen, eller Ushtrasana, kan laves som en yin yoga stilling! Den åbner bryst, ryg og lysken, og giver et stræk på forsiden af lårene. Stillingen holdes i ca et minut, hvis man kan holde til det. Ellers start med 20 sek og arbejd dig gradvist op.

Der kommer mest muligt intensitet i stillingen, hvis man sender hofterne fremad.

Ustrasana Birgittesyoag

Bagudbøjninger, Yoga workshops, Yogalærere

DO NOT try this at home!

Dette her er et billede af Kino, hvis workshop jeg stadigvæk er meget inspireret af:

Kino_backbend

Interessant nok er det også et billede af Kino i en yogastilling, hun mente at jeg sagtens kan lave. Jeg forsøgte at forklare hende høfligt, at det kan jeg altså ikke… Men hun gav sig ikke sådan lige (fordi jeg godt kunne lave den med hendes hjælp), og derfor er jeg nu i gang med at øve mig på den. Og hér er en stilling, hvor processen virkelig er målet, for uh, hvor føles den perfekt stilling som en million milliard øvegange væk!

Jeg øver mig med hjælp fra Miles eller Tanja, som støtter mig (det er sjovt nok ikke nemt at holde balancen her), mens jeg holder fast i en fod ad gangen. Det skal lige nævnes, at jeg fra naturens side har en usædvanlig smidig ryg, og det her er altså ikke en stilling, man lige begiver sig ud i i et almindeligt yogaprogram.

Billede er i øvrigt venligst udlånt af YouTube, hvor man også kan se en Kino’s fænomenale bagudbøjninger i en lille video. Som er optaget på Purple Valley yoga resort. Hvor jeg befinder mig om under 3 uger. Yipeee…!