Browsing Category

Blogging

Anatomi, Blogging, Yogaformer

Når man skal fortælle noget stort

– er det som om alle ord i ens ordforråd bliver for små. Og det jeg skal fortælle er småt endnu, men bliver bare større og større. Yes. Der er en baby på vej her hjemme hos mig – godt gættet Lykke. Og mit yogaværelse skal blive til et børneværelse i slutningen af februar, og det gør overhovedet ingenting (selvom jeg godt gad ha et yogaværelse; det er bare på en lidt anden proportionalitetsskala end hvor godt jeg gider ha en baby).

Så tema på Birgittes yoga i det næste halve år bliver altså gravidyoga! Det bliver ikke det eneste, jeg skriver om, meeen hvad hjertet er fuldt af løber munden over med. Jeg håber I vil læse med alligevel, om ikke for andet så for den potentielle underholdningsværdi i “yoga for hvaler”…

Blogging

Statistik #2

Egentlig handler det ikke så meget om statistik, men mere om det finurlige Google univers:

Det har til hver en tid altid været uimodståeligt at Google sig selv! Og der er noget ved det, når man blogger, kan jeg afsløre. Se blot forslag nr 4 i rækken, som kommer op blandt forslagene til Birgittes:

Lille anneks, kogeskole og danseskole lyder som spændende ting, de andre Birgitter derude tilsyneladende laver. Hundeskole og kontorservice kan jeg til gengæld godt undvære.

Blogging

Statistik #1

Udover at elske yoga, så er jeg også meget begejstret for all things online (det er det, jeg beskæftiger mig med på det der arbejde). Og fra bagsiden af bloggen kan jeg følge med i mange spændende forhold omkring de besøgende på Birgittes Yoga, som afslører lidt om yogabilledet i DK. Her er et par aktuelle facts fra den seneste måned:

1. Yoga er stort på Frederiksberg: 30% af mine danske læsere bor der. I den modsatte (men lidt mere eksotiske) ende har jeg har 2 besøg fra Kina og 1 fra Botswana…

2. Anusara Yoga er virkelig efterspurgt – som søgeord topper “Anusara” min hitliste med 8% der finder min blog ved at søge på Google. Jeg har desværre ingen erfaring med den yogaform, men får da helt lyst til at prøve det af…

3. Jeg har haft en besøgende, der har googlet “5 minutters yoga”, men er hoppet væk efter få sekunder. Vedkommende måtte nok erkende, at det ikke kun tager 5 minutter herinde. Jeg vil så gerne ha’ at I blir’ lidt længere.

Blogging

Vinderne er fundet!

Så er der vindere i den store Pukka-konkurrence! Først og fremmest tusind tak, fordi I har været så mange deltagere. Det er skønt at høre nogle nye stemmer og lære jer, der læser med her at kende. Tak for jeres involvering og søde ord!

I dag er det den18/06 og klokken er 23 minutter over ti. Vinderne er derfor:

Pukka Vitalise, nr. 18: Maria Chili

Pukka Weight Balance, nr. 6: Louise (Louises Lakridser)

Pukka Three Ginger, nr. 23: Maria C (Powerful living)

Tillykke alle 3!

Kære vindere, send mig fluks jeres adresser (i dk) på birgittekj80(a)hotmail.com, så får jeg sendt de lækre og sunde goodies afsted til jer! Og jeg glæder mig så meget på jeres vegne, at jeg næsten ikke mærker skuffelsen over, at jeg ikke har vundet et fotoshoot på Små Øjeblikke. Jeg tror, jeg må benytte mig af at der er rabat indtil på søndag…

Rigtig god weekend til alle i yoga- og blogland!

Blogging

Blog awards!

Som tidligere fortalt har to andre dejlige bloggere beæret mig med blogaward; nemlig Lykke fra Det Lille Spørgsmål og Karen fra YouMeYoga. Jeg kender ikke det store til konceptet, men har forstået så meget som, at den største ære er, at man får lov til at give syv awards videre. Så here goes:

Damernes magasin er min yndlingsblog for tiden. Den er skrevet fra hjertet og med pennen på rette sted – nemlig lige på kornet. Hér sidder der intelligente og meget underholdende kvinder bag tasterne!

Stinestregen er en genial dagbogs-tegneserie. En blog af en pige, der forhåbentlig en dag overtager verdensherredømmet. For så kommer der til at ske sjove ting! Og det gør der allerede, inde på bloggen. En sand vanedanner!

JuliaLahme.com er yndlings Julias nye blog, hvor hun giver ud af sin viden om sin faglige viden inden for bl.a. tekstforfatteri på en måde som får mit mentale tag til at løfte sig!

YouMeYoga er en blog med masser af hjerte, nærvær og yoga! Karen får en award ikke så meget fordi jeg har fået lov at gæsteblogge hos hende (eller fordi hun har givet mig en pris), som fordi hun har gjort mit liv som dansk yogablogger meget mindre ensomt!

Det Lille Spørgsmål er en finurlig og tænksom blog af den kloge Lykke Rix, som gav mig en rigtig nyttig kuffert med på rejsen ud i blogverdenen! Handes blog får mig altid til at tænke lidt dybere over hverdagen. Jeg nyder at læse her hver gang.

Cirkusprinsessen får en award fordi hun skriver, så jeg hele tiden får lyst til at læse mere. Og thumbs up for hendes brug af overstregninger, der får mig til at smile hver gang. Og, nå ja, så skriver hun også indlæg om yoga. Jeg er stor fan af Marianne!

BeautySpace er en blog jeg virkelig nyder, og jeg indrømmer med stolthed, at jeg er blevet lidt bedre til at komme helskindet gennem skønhedsbranchens jungle efter jeg er begyndt at læse med her. Tak Anette!

Rigtig dejlig weekend til alle I læsere og bloggere!

Blogging

Yogablog!

Rigtig rare Robin fra Astanga Yoga Studio, som jeg fik en lille passiar med efter træningen i søndags, han blogger om yoga i skolens regi. Han er cool og skriver nogle herlige indlæg – læs med her

Blogging

Ny kollega!

Jeg har fået en ny kollega her i yogablog-branchen! Det er skønt, for så føler jeg mig ikke så alene herude mere med min kropsvriddende hobby.

Hun hedder Karen og har den utrolig fine blog YouMeYoga hvor hun øser af sin viden om og glæde for yoga! Og lige nu er der ekstra god grund til at læse med hos hende, for jeg har nemlig den store ære at gæsteblogge hos hende i dag. Mit indlæg kan du læse her, jeg skriver om “min” yogaform, Ashtanga yoga. Tusind tak til Karen, det var simpelthen så sjovt at skrive!

Hold øje med Karen og hendes blog, der er dømt til at ske store ting, som man bare ikke vil gå glip af!

karenpallisgaard_birgittesyoga

Blogging

And the winner is…

Ih, der er intet der varmer som en tur herind. Og da især når jeg nu læser, at jeg er blevet tildelt en blogaward! Det er Lykke fra Det Lille Spørgsmål, en viis kvinde med en hjertens varm og nær blog, der har givet den til mig. Og at hun tilmed er en af mine blogmentors gør mig bare endnu mere stolt!

Læs Lykkes fine begrundelse her

Jeg skal give den videre, så det vil jeg straks gå i tænkeboks omkring (mens jeg begejstres over det vidunderlige påhit). Og overveje om man bør holde en takketale i bedste Oscarstil? Jeg har altid gerne villet holde sådan én. Og helst græde (klædeligt) imens.

Blogging

En bloggers ABC

Bloggernes gudinde Julia Lahme har skrevet en bog om blogging, som jeg glæder mig helt vildt til at læse, når den udkommer! Den må jeg bare have. Og det får jeg også, for hun har lovet, at den bliver sendt ud med hendes nyhedsbrev i starten af april. Fantastisk nok kan alle få den – alle, som får Julias nyhedsbrev.

Hvis du (som en grundlæggende mangel i din almene dannelse) endnu ikke får Julias nyhedsbrev, så kan der rettes op på det her

guide-til-blogging

Ps: lige til info for mine mandlige læsere, så er undertitlen: “Må mænd så ikke læse med? Jo, men jeg syntes titlen var så god…”

Blogging, Praksis, Yoga workshops, Yogalærere

Kino countdown

Hvor er det skønt, når jeg får spørgsmål, tips eller input fra jer, der læser med her! Det er så inspirerende for mig, og  jeg brygger på et par indlæg efter nogle gode ting, jeg har fået fra jer de sidste dage. Så stay tuned. Og tak for jeres involvering, der findes ikke noget bedre!

I morgen begynder weekend workshoppen med Kino, og jeg glæder mig. Og kom på vej hjem fra arbejde i tanke om, at jeg burde have lavet mere yoga i ugerne op til weekenden, så jeg ville være bedre forberedt… Det mest fristende og absolut dummeste jeg kunne have gjort, ville være at træne fuld praksis i aften (1½ time min.), det har jeg gjort før tidligere workshops. Og det duer ikke, hvis man som jeg har en praksis, der går op og ned. For hvor fedt er det at møde op fredag aften til en intens weekend og så allerede være en lille smule brugt?  I stedet lavede jeg solhilsner, stående stillinger og et par enkle hofteåbnere, a la disse. Så har jeg strækket, styrket og er inde i yoga feelingen, og er stadig klar til at gi den gas.