Browsing Category

Yoga lærere

Yoga lærere, Yoga retreats

Turen går til?

En god veninde har mulighed for at rejse en uge i slutningen af marts og har spurgt mig, hvor hun bør tage hen. Det skal være Europa. Jeg browsede og faldt over tre ture jeg selv ville elske at tage på:

Triopetra en uge (eller måned) med Kristina Karitinou. På Kretas sydkyst. Ja tak.

Yoga Rocks med Maria Boox er nok den ultimative rejse for mig. Perfekt location og min yndlingslærer – det er dog først midt i maj.

Men det bedste var næsten denne forlængede yogaweekend Meditation og Yoga Retreat med Simon Krohn på Als. Er det ikke fantastisk hvad man kan falde over på sådan en søgetur på nettet? Det er meget fristende at kaste mobil og sociale forpligtelser overbord og slå sig løs i en sønderjysk anemoneskov.

Yoga lærere, Yoga retreats, Yoga workshops

Drømme fra sengekanten

Lyder muligvis en anelse lummert, men det er sygesengen…

En skøn kvinde på Facebook, som også er ramt af the yoga fever skrev i dag ud i plenum og spurgte om råd til, hvor en yogarejse i foråret kunne gå hen. Det satte straks tanker i gang! Min drøm går nemlig til:

Triopetra resort på Kreta, d. 14. – 28. maj 2011, på woorkshop med den fantastiske Maria Boox. Læs om det her

Det er fint at kigge ud på sne men altså, hvor fedt ville det ikke være, hvis det her var udsigten fra min sygeseng..?

Yoga lærere

“Discover your inner potential”

Yndlings-Kino vil lave et yoga tv-show! Hun har tilmeldt sig en audition hvor den amerikanske showhost over dem alle, Oprah, giver folk mulighed for at lave deres eget talkshow. Se Kinos oplæg og send din stemme her.

Ideen er efter min mening fantastisk omend en smule amerikansk. Dels fordi Kino i sit oplæg har nogle gode ideer til programindhold, og dels fordi hun  af alle yogalærere har en kombination af yoga-ekspertise, gejst, charme og vid til at kunne bære sådan et koncept uden at yogaens fundamentale principper forsvinder i de uendelige rækker af amerikanske reklame-pauser. Jeg har stemt (i håbet om, at programmet en dag vil komme til DK) – har du?

kino_macgregor

Hun kan noget, hende Kino… BIlledet har jeg lånt her

Yoga lærere, Yoga workshops

Kino kommer

I dag om en måned skal jeg på yogaworkshop. Det er kun for en weekend, men jeg glæder mig, for jeg har ikke været på workshop siden september, og så bliver det mit første møde med Kino MacGregor! Kino er en dygtig yogaudøver, som i en ung alder er kommet meget langt inden for ashtanga yoga. Workshoppen foregår på yogaskolen her i Århus, starter fredag aften og slutter søndag eftermiddag. Jeg plejer at være inspireret, stærk og høj efter sådan en weekend. Og jeg håber, at Kino også vil have den effekt på mig. Hendes speciale er bagudbøjninger, og det bliver spændende, da det også er der min krop er meget åben. Men det her kan jeg altså langt fra:

Kino_MacGregor

Billedet af Kino er fra Purple Valley yoga resorts hjemmeside.