Ikke kategoriseret

Stilhed er ikke lig lediggang

Jeg havde ALT for mange pennevenner som barn. Og kan huske, hvor elendig jeg var til at få skrevet til dem. Der var engang én, der ikke gad skrive med mig, fordi alle mine breve altid startede med: “Det er længe siden jeg har skrevet. Her har du en hilsen fra mig, men det bliver også kun et kort brev denne gang.” Ups.

Jeg har derfor lovet mig selv, at min blog IKKE skal flyde over af samme elendige undskyldninger. Men jeg får skrevet meget mindre end jeg har på hjerte – kombination af fuldtids /overarbejde, småbørnsfamilie, yogaundervisning (og forår) gør, at der ikke bliver så megt tid til at fælde mine tanker ned. Jeg er bare overhovedet ikke holdt op med at tænke dem. Eller med at lave yoga.

I weekenden havde jeg fx gang i en spændende fotosession med prof fotograf, stylist og det hele, hvor jeg fik taget billeder af alle mine yndlings-gravidyogastillinger. Har un et billede taget fra skærmen, men stay tuned, det bliver vidunderligt, når de færdige billeder er i hus!

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply