Ikke kategoriseret

Hvad er godt yogatøj?

For mig skal det være:

1. Funktionelt – med støtte i toppen, nemt at bevæge sig i og så velsiddende, at man næsten glemmer, man har det på

2. God kvalitet. Jeg magter ikke det, der bliver fnulret eller affarvet af at blive vasket 2 gange. Så vil jeg hellere give lidt mere for, at jeg ikke skal smide ud hele tiden.

3. Økologisk – der er ikke noget værre end tanken om, at kemikalier, dårlige arbejdsforhold og forurening har været udgangspunktet for det tøj, man har på til yoga (og til alt muligt andet for den sags skyld)

4. Æstetik – det skal altså være pænt. Der er vel en grund til, at det antikke Grækenlands tegn for kvinder er et spejl…

Jeg har til min store glæde fundet et mærke, der lever op til det hele. Og så ovenikøbet er dansk: Det hedder Re-sources, og hvis du ikke allerede kender det, så bør du skynde dig ind og tjekke deres netshop ud her: http://re-sources.dk 

De har de allerfineste ting, og her får du et kig på mine 2 favoritter lige nu. Den grønne top har den smukkeste farve, og var lige det farveboost jeg trængte til i min yogarderobe (høhø), og bukserne med hul til hælen er skønne at have på, når det er fodkoldt her om vinteren:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply