Ikke kategoriseret

Yoga i mailboxen

Jeg har fået en fantastisk gave! Læs med her:

Min egen yogapraksis har været på stand-by længe. alt for længe. Efter en laaaang periode med graviditet, fødsel, barsel og så også en lungbetændelse og ferie, så er det som om min egen praksis ikke er kommet tilbage i en naturlig rytme. Jeg blivcer selv lidt træt af at spille pladen, men med 2 små børn og hus og alt det der, så ér der sgu bare ikke nok timer i døgnet. I hvert fald ikke i mit. Men nu er det blevet ferietid og dermed også lidt mere tid (og overskud) til at få sat yogalivet kørt ind i en fast rutine.

Som om nogen havde hørt mine tanker, så fik jeg et tilbud fra Dyssekilde yoga om, at få deres 10 ugers online kursus i hvad de kalder Mindful Yoga. En mail hver uge med en pakke af videoer og Mp3 filer med yoga, pranayama og fordybelser i forskellige emner. Jeg har hørt godt om Dyssekilde, og jeg tænkte, at det potentielt kunne være en god måde at komme tilbage til yogamåtten. En lidt mere blid og kærlig generobring af yogalivet end ashtanga fra dag 1 nok ville være på min mor-tilstand…

Dyssekilde_online_yoga

Det er dog ikke en god oplevelse – det er FANTASTISK! Nu er jeg kun 3 uger inde i forløbet (det vil sige, at jeg stadig har en masse godt i vente – yay!), men kan allerede nu mærke, at det er den perfekte genopstart! Prima kvalitet og helt tydeligt noget, der er lavet med både viden og kærlighed til produktet. Jeg føler mig virkelig “talt til” og videoerne er meget fint produceret (efter en del år i mediebranchen kan den slags godt slå mig ud af kurs). Jeg tager mig selv i at vente spændt til næste “kapitel” dumper ind i mailbakken.

Jeg skal nok fortælle mere, når jeg er længere inde i forløbet, men måtte lige komme med et begejstret udråb her knap midtvejs. Hvis du er blevet nysgerrig, så læs alt om onlinekurset her

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply