Ikke kategoriseret

Dyssekilde kan sit kram!

Jeg er ikke den største fan af online koncepter, når det kommer til yoga; jeg synes tit de bliver for hjemmestrikkede, eller for polerede. Og så kan de ikke rigtig bede dig om at gøre det, vi er allerdårligst til, de fleste af os: sluk din computer/iPad/telefon…

Men med online-kurset fra Dyssekilde har jeg måttet begrave alle mine fordomme og bange anelser. Det har været fantastisk. Det er et kursus som tager én hele yogavejen; fra teori til praksis, fra blide øvelser til sved på panden, fra det filosofiske til det fysiske, fra meditation til nærvær.

Birgittesyoga

Jeg har brugt hver uges kursus meget forskelligt, alt efter min uges indhold og overskud. Jeg har også freestylet (for det fik jeg at vide første gang, at det måtte man gerne), og har nogle gange lavet et par stykker efter hinanden; i en periode var jeg helt vildt glad for den energigivende morgenpraksis og lavede den, selvom den ikke hørte til den uge. Og jeg har brugt afspændingerne mange gange. I ørerne inden jeg skulle falde i søvn.

Kvaliteten i videoerne er så fin; nogle af dem er optaget indendørs, nogen af dem udendørs (i Grækenland) – og lydsiden kræver næsten sit eget blogindlæg: Anders (min mand) sagde en dag fra sofaen, efter jeg var færdig med en session: “Lav lige én mere, det er vildt dejligt med det dér musik”.
Hvis du overvejer at lave yoga; for første gang eller genoptage en praksis. Eller hvis du bare har lyst til at fordybe dig i yoga med nogen, der véd noget om det og brænder for at give det videre – Så skal du købe Dyssekildes online kursus. Nu.

Namaste.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply