Ikke kategoriseret

Hyldest til lækre leggings og en yoga ildsjæl!

For en uges tid siden sad jeg i min sofa i mine yndlingsyogabukser – se billede. Jeg har ikke undervist en eneste gang uden at få kommentarer på dem. Så det er ikke kun mig selv, der finder dem særlige.

goyogi_onzie_pant

Med to dages undervisning om ugen plus min egen praksis (som efter mit online forløb med Dyssekilde er blevet en uundværlig morgenpraksis), gjorde jeg endelig noget ved, at jeg havde for lidt i yogagarderoben og købte mig noget nyt. Det blev til lækre leggings med fuld gas på printet fra Goyogi. Her ser du dem fra Onzie, de andre fra Goyogis eget mærke Moonchild viser jeg snart – deres pasform er perfekt! Der er såden lidt sky møder fyrværkeri over dem, og så er de blå, min ubestridte yndlingsfarve.

IMG_6313

De kom, som altid fra Goyogi, med en varm lille personlig hilsen fra Louise. Nogen mener, at forbrugere er troløse, når det kommer til nethandel, fordi det er så upersonligt. Men jeg synes faktisk, at det nogen gange er ved mine netkøb, at jeg får den mest personlige betjening, fordi personen bag virkelig er dedikeret og gør sig umage. Sådan en person er Louise. Og sådan én vil man gerne blive ved med at handle hos!

Derfor blev jeg så helt igennem glad, da jeg for et par dage siden så, at hun har vundet over 64 andre iværksættere og får et lejemål på Fisketorvet gratis i en måned. Og en flot velfortjent omtale i Finans. Keep rocking seje Louise!

goyogi_postkort

goyogi_finans_omtale

Læs artiklen om Louise og Goyogi her

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Tine 28/11/2015 at 22:54

  Jeg er også ret vild med både goyoga.dk og Louise 🙂 Jeg er især begejstret for Onzies yoga leggins, da de virkelig sidder helt perfekt, og så føler jeg mig slet ikke varm eller svedig i dem efter en hot yoga klasse eller Jivamukti yoga klasse, hvor jeg ved, at sveden driver af mig 😉

 • Reply Martin 21/12/2015 at 13:44

  Rigtig fede leggins man kan få hos goyogi og super godt gået af Louise 🙂 Thumps up.

  Mvh. Martin
  Yogaunivers.dk

 • Leave a Reply