Ikke kategoriseret

Ny sæson – og oprydning i garderoben

Selvom jeg egentlig har nået at lave noget yoga henover sommeren, så har jeg det alligevel altid som om der tages hul på et nyt yoga-kapitel, når en ny sæson starter. Jeg er så glad for Ashtanga Sadhana i Sjællandsgade, så det er et glædeligt gensyn at komme derned. Også selvom min yogapraksis kan føles som hårdt arbejde lige i øjeblikket..!

Til den her nye sæson kom jeg til at kigge i min garderobe og gik lidt i sten over, hvor gammelt meget af mit yogatøj faktisk er. Det er sådan noget man (eller jeg) ikke rigtig opdager, men et par af mine yndlingsleggins er faktisk fra min tur til Goa i 2009 (shit, kom til at tænke på, hvor mange svedeture jeg har haft i dem). Og det er begrænset hvor mange år man kan holde sit tøj med Rodalon… Så nu har jeg forsøgt at luge ud, så der er plads til nyt. Især på toppene har jeg skiftet ud:

Det nye har jeg fundet hos Goyogi, som er begyndt at forhandle Manduka yogatøj (dem, der er kendt for at lave herrelækre måtter og tæpper). Det er så fint!

Top nr 1 jeg har anskaffet mig er den her hvide sag, som har den store fordel, at jeg ikke skal tænke over uønskede kavalergangssituationer i mine foroverbøjninger. Og så er jeg altså ikke bleg for at vaske den sammen med det hvide på 60 grader, hvis (læs:når) den bliver for ildelugtende…

Elemental manduka top

 

Så har jeg også fundet den her grå Manduka top, som jeg har valgt, fordi den både kan bruges under en lang top og uden noget over (det sker at der bliver MEGET varmt i den lille yogashala i Sjællandsgade. Hot yoga produceret på sved). Den er mere blød i stoffet og har en virkelig fin ryg:

IMG_8358

Og så har jeg også nappet en fin, sort, lang top med indbygget “bh”, en klassiker, som bare altid er god at have. Her ses den med mine yndlings, bolchestribede leggins fra Goa, som jeg til trods for deres markante alder selvfølgelig ikke nænnede at smide ud (jeg har med vilje taget billedet lidt grynet, så I ikke kan se, hvor slidte de er ;)). Den er købt her

IMG_8375

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply