Om mig

 

Velkommen til Birgittes Yoga – et univers af ildhu, inspiration og ideer!

Jeg blogger om yoga, fordi jeg elsker yoga. Jeg har hovedet fyldt med yoga det meste af tiden, og det er rart nok at kunne tømme det engang imellem. Jeg bruger denne blog til at dele min passion og åbne døren ind til mit univers. Derfor er alt hvad jeg skriver her på bloggen også et udtryk for min forståelse og min oplevelse af yogaens væsen.

To andre store passioner i mit liv er min familie, jeg bor i hus med mand og børn, og så mit arbejde som underviser i digitale medier. Så jeg må jonglere lidt rundt med yogaen for at få den passet ind i en hektisk, men herlig hverdag. Yogaen tilfører energi og engagement til hele mit liv; og det samme gør min yogablog og jer der følger med herinde.

Jeg har undervist i yoga siden 2006 på Ashtanga Yoga Shala i Århus (i perioder) samt på højskoler, hos virksomheder og i privat regi. Lige nu underviser jeg i gravidyoga på Ashtanga Yoga Shala. Hvis du er interesseret i yogaundervisning, så skriv endelig til mig.

Yogaen kom ind i mit liv i ca. 2002, og mit kærlighedsforhold til den begyndte til voksenundervisning i en kold gymnastiksal (ikke et oplagt sted at forelske sig ellers) . Jeg var tiltrukket af det der smidigheds- og balance-noget, og så var det tidspunktet hvor Madonna var allermest yogalækker…

Mail: birgitte(a)birgittesyoga.dk – jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

Namaste

Birgitte Kjær Holm

No Comments

Leave a Reply